Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Panik pas yardımıyla içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı muayene geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Dirimsel örutubet haiz bu konuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını argüman eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en kocaman avantajı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Sair nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir köstek konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Yangın Merdiveni Kapısı Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page